Vaderdag cadeaus

Vaderdag staat weer bijna voor de deur.
Wij hebben speciaal een Vaderdag gids samengesteld voor jou om het perfecte cadeau te vinden!

Gegraveerde lederen armbanden

Deze armbanden hebben wij speciaal laten maken voor Vaderdag. Wat onze leren armbanden uniek maakt is dat het vlechtwerk veel fijner is. Je kan kiezen uit de kleuren zwart en bruin.

Graveer deze armband met namen, initialen of een stukje tekst. Op het kleinste deel van het slotje kan je ook nog een symbool zoals een hartje laten graveren. Dit mag, dus dat hoeft niet.

Natuursteen kralen armbanden

Bij Uniekje vind je diverse kralenarmbanden van natuursteen die je kan laten graveren met initialen of namen. Dit is afhankelijk van het design. Je kan kiezen uit verschillende maten en iedere armband maken wij met de hand in ons eigen atelier.

Wij bieden altijd de service aan om de armband op maat te maken, mocht de maat toch niet goed zijn. Er zitten geen kosten aan verbonden, alleen de verzendkosten om de armband terug te sturen naar ons. Mocht je gebruik willen maken van deze service, neem dan eerst contact op.

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein

Sleutelhangers

Heeft papa of opa al genoeg sieraden? Dan is een sleutelhanger een perfect cadeau! Laat een foto graveren of initialen of namen op een sleutelhanger.

Al onze sleutelhangers zijn gemaakt van stainless steel.