Zijn stainless steel oorbellen geschikt voor gevoelige oren?

Zijn stainless steel oorbellen geschikt voor gevoelige oren?

10 ideeën wat je kan laten graveren Lezing Zijn stainless steel oorbellen geschikt voor gevoelige oren? 3 minuten Volgende De betekenis van jouw geboortesteen

Voor mensen met gevoelige oren kan het een uitdaging zijn om oorbellen te vinden die zowel trendy als comfortabel zijn. Veel mensen hebben last van gevoelige oren, iets waar ik (Marjolein) ook last van heb. Ik weet dus hoe vervelend het is als je geen leuke oorbellen kunt vinden zonder dat je een allergische reactie krijgt. Dit is de reden waarom wij alleen werken met stainless steel. Stainless steel oorbellen zijn een populaire optie die vaak wordt aanbevolen voor mensen met gevoelige oren. Het stukje hierboven geeft eigenlijk al een tipje van de sluier dat ze geschikt kunnen zijn als je gevoelige oren hebt, maar we vinden het interessant om je meer informatie te geven over stainless steel oorbellen en waarom roestvrijstalen oorbellen een mooie optie zijn die ook nog vriendelijk is voor je portemonnee.

Waarom kiezen voor stainless steel oorbellen?
Stainless steel is, als het aan ons ligt, het mooiste materiaal. Oké, echt goud is nog mooier, haha, maar dat is ook een stuk duurder en minder betaalbaar dan stainless steel. Stainless steel gaat erg lang mee, is een sterk materiaal, het is hypoallergeen en het verkleurt niet! Stainless steel oorbellen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt kleinere oorbellen inhouden tijdens het slapen. Ook kan je gewoon douchen en zwemmen met onze oorbellen van roestvrij staal. Genoeg redenen om te kiezen voor oorbellen die zijn gemaakt van stainless steel!

Hypoallergene oorbellen van stainless steel
Een van de belangrijkste redenen waarom roestvrijstalen oorbellen geschikt zijn voor gevoelige oren is omdat stainless steel hypoallergeen is. Mensen met allergieën voor metalen zoals nikkel, wat vaak wordt aangetroffen in goedkopere sieraden, kunnen vaak wel stainless steel verdragen. Dit maakt stainless steel oorbellen een geweldige optie als je last hebt van irritatie of allergische reacties bij het dragen van andere metalen.

Modieuze stainless steel oorbellen
Stainless steel oorbellen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen. Van eenvoudige oorknopjes, oorringen met hangers tot opvallende statementoorbellen, er is genoeg keuze! Uniekje heeft meer dan 200 designs oorbellen die comfortabel zijn als je gevoelige oren hebt, maar ook bij elke outfit passen! Neem vooral een kijkje bij onze super toffe oorbellen!

Ik heb toch een reactie op stainless steel oorbellen
Heb je wellicht een langere tijd geen oorbellen gedragen?
Dan kan je alsnog een reactie krijgen. Dit betekent niet per se dat dit komt door het materiaal, maar juist doordat je oren weer even moeten wennen. Ook kan je bijvoorbeeld je gaatjes beschadigen als ze gedeeltelijk dicht gegroeid zijn, waardoor ze moeten herstellen. Krijg je een reactie? Dan adviseren wij je om de oorbellen een paar dagen uit te doen totdat je oren weer zijn hersteld. Vaak als je het nu nog een keer probeert, dan gaat het goed. Mocht je toch weer een reactie krijgen, dan kan het zijn dat je toch stainless steel niet kunt verdragen. Ook al is de kans klein, er zijn mensen die ook geen stainless steel kunnen verdragen. Voor 99% van de mensen is stainless steel zeker geschikt omdat het hypoallergeen is! Twijfel je? Neem dan contact met ons op via de mail:
info@uniekje.nl voor de mogelijkheden om te testen of je stainless steel kunt verdragen. Wij helpen je graag!