Veelgestelde vragen

Algemeen

Daar hoef je je geen zorgen over te maken! Uniekje vindt kwaliteit super belangrijk, daarom kan je op de website alleen sieraden vinden van stainless steel (RVS). Alle sieraden verkleuren niet! Houd er wel rekening mee dat de gouden sieraden wel beschadigd kunnen raken en de zilveren onderlaag tevoorschijn kan komen. Hoe liever jij voor je sieraden bent, des te langer jij er plezier van hebt!

Je hebt 6 maanden garantie op alle sieraden na je aankoopdatum. Het gaat dan om sieraden die stuk gegaan zijn en gerepareerd moeten worden en/of er toch wat mis is met de kwaliteit. De garantie valt niet onder sieraden waarmee is gezwommen in chloor zwembaden of door verkeerd gebruik. 

Alle oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal (316L RVS), dat betekend dat ze hypoallergeen zijn en de kans op een allergische reactie zeer klein zijn. Dus deze kun je perfect dragen! 

Alle andere sieraden zijn gemaakt van roestvrijstaal. De meeste mensen kunnen ook erg goed tegen dit materiaal en de kans op een allergisch reactie is klein.

Let op: Heb je een lange tijd geen oorbellen ingehad en zijn je gaatjes een beetje dicht gegroeit? Dan heb je kans dat je oren toch een reactie geven. Dit is normaal omdat je een klein wondje creërt als je je gaatjes doorprikt. Dit is normaal gesproken geen allergische reactie. Doe je oorbellen uit en wacht totdat je oren zijn genezen en probeer het opnieuw. Blijf je toch allergische reacties houden? Neem dan contact op met: info@uniekje.nl

Hier vind je de verzorgingstips:
Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Alle gegraveerde sieraden worden standaard in een cadeaudoosje verpakt.

Alle overige sieraden zoals oorbellen & kettingen zitten aan sieradenkaartjes.

Een deel van de sieraden maakt Uniekje zelf. Deze sieraden kunnen bijvoorbeeld in maat aangepast worden. Maar ook de gegraveerde sieraden zijn aan te passen naar wens.

Sieraden die zijn geselecteerd door Uniekje kunnen alleen in sommige situaties worden aangepast. 

Wil je graag weten of je wensen mogelijk zijn? Stuur dan een mail naar info@uniekje.nl!

Ja zeker! Laat bij het bestellen bij ''opmerkingen'' achter dat je graag een persoonlijk bericht wilt toevoegen met de bijbehorende tekst. Je persoonlijk berichtje wordt toegevoegd aan je bestelling op een kaartje.

Daar hoef je je geen zorgen over te maken! De webshop is beveiligd via een SSL verbinding. Dat houdt in dat de datastroom tussen de webshop en de bezoeker goed beschermd is en niet gelezen kan worden door derden.

Nee, die is er helaas niet! Wel kan je jouw bestelling ophalen in ons atelier in Enschede.

Maar maak je geen zorgen, is het sieraad toch niet zoals je had verwacht?
Je kan je bestelling binnen 14 dagen retourneren.* 

*uitgezonderd gepersonaliseerde sieraden. 

Betaling, bestellen & bezorgtijden

Je kunt betalen met: IDeal, Klarna, Bancontact, Visa, Mastercard, Sofort en Giropay.

Hier vind je de actuele levertijden:
Levertijden & verzendkosten

Klik HIER om de lijst met landen te zien waar bestellingen naar toe worden verzonden.

Retourneren

Alle sieraden die speciaal voor jou zijn gemaakt/gepersonaliseerd kunnen helaas niet geretourneerd worden. Alle andere sieraden mag je binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terugsturen. Bij bestellingen zonder gepersonaliseerde sieraden zit standaard een retourformulier.
Vul deze in en verzend de sieraden het liefste in de envelop waarin je je bestelling hebt ontvangen terug naar:

Uniekje
Rigtersbleek-zandvoort 10 - 0.05A
7521BE ENSCHEDE
NEDERLAND

Je krijgt dan je geld zo snel mogelijk terug op je rekening gestort. De sieraden mogen niet zijn gedragen. Indien de bestelling helemaal wordt geretourneerd, zal Uniekje ook de eventuele verzendkosten vergoeden. Kijk voor meer voorwaarden bij: Retourneren

Bij Uniekje heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 werkdagen na de datum van ontvangst. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en redelijkergewijs voorzien van de verpakking, retourneert. Bewaar je retourbewijs totdat we deze hebben verwerkt.

LET OP: Gepersonaliseerde sieraden kunnen niet geretourneerd worden!