Het kan wel eens gebeuren dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Heb je je volledige bestelling teruggestuurd en gekozen voor verzending met traceer informatie krijg je ook de  verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn wel voor je eigen rekening. Let op: Als je een bestelling retourneert zonder traceerinformatie en dus geen verzendbewijs hebt, dit je eigen risico is. Mocht je pakket kwijtraken, dan kunnen wij helaas het aankoop bedrag niet retourneren. 
 
Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na het ontvangen van je retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde sieraden die speciaal voor jou zijn gemaakt, kunnen NIET geretourneerd worden. Je bestelling retourneren doe je zo:

​1. Mail naar info@uniekje.nl of gebruik het bijgevoegde formulier bij je bestelling en meld welke producten je wilt retourneren.
Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik hoor graag feedback!

2. Retourneer de sieraden - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking. 

3. Verzend de sieraden naar:
Uniekje
Rigtersbleek-zandvoort 10 
Ruimte 0.05A
7521BE ENSCHEDE

Het gezicht achter Uniekje

'' Soms gebeuren dingen met een reden "

Hoi! Ik ben Marjolein, de oprichtster van Uniekje.
Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn zoon Luca in Enschede. Als klein meisje vond ik het al geweldig om sieraden te maken, maar na verloop van tijd ben ik deze hobby uit het oog verloren. In 2012 werd ik ziek en kreeg ik de diagnose fibromyalgie (pijn in spieren). Juist omdat ik fibromyalgie kreeg, heb ik mijn hobby voor sieraden maken weer opgepakt en ben ik in 2018 mijn bedrijf Uniekje begonnen! Als ik nooit fibromyalgie had gekregen, had ik voor 99% zeker niet mijn hart gevolgd en was ik nooit op dit pad beland waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Sinds een paar maanden zijn wij verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte en vind je naast mij, nu ook mijn schoonmoeder (Anke) bij Uniekje. We hopen super veel mensen blij te maken met onze Unieke sieraden!

Handgemaakt met liefde

Gegraveerde sieraden

Sinds het begin van Uniekje maak ik al gepersonaliseerde sieraden. Dit deed ik met speciale stempels voor RVS. Elke letter stempelde ik met de hand in elk sieraad. Ik vind het bijzonder om betekenisvolle sieraden te maken en wilde me hier ook in specialiseren. Daarom heb ik in 2021 een lasergraveermachine aangeschaft zodat jij meer mogelijkheden krijgt om jouw unieke sieraad te laten maken! Naast naam en initialen sieraden kun je bijvoorbeeld ook sieraden met een vingerafdruk of een stukje handgeschreven tekst laten graveren.

Mijn liefde voor

Stainless Steel (RVS)

Ik heb met alle mogelijke materialen gewerkt zoals sterling zilver, edelstenen en goedkopere materialen. Uiteindelijk heb ik besloten om alleen met stainless steel (RVS) te werken. Dat betekend dat alle sieraden van hoge kwaliteit zijn en heel lang meegaan. RVS is duurzaam, hypoallergeen en verkleurd niet.

Heb je gevoelige oren?
Dan kun je alle oorbellen van Uniekje veilig dragen!

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein