Het kan wel eens gebeuren dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Heb je je volledige bestelling teruggestuurd en gekozen voor verzending met traceer informatie krijg je ook de  verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn wel voor je eigen rekening.
 
Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na het ontvangen van je retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde sieraden die speciaal voor jou zijn gemaakt, kunnen NIET geretourneerd worden. Je bestelling retourneren doe je zo:

​1. Mail naar info@uniekje.nl of gebruik het bijgevoegde formulier bij je bestelling en meld welke producten je wilt retourneren.
Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik hoor graag feedback!

2. Retourneer de sieraden - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking. 

3. Verzend de sieraden naar:
Uniekje
Bekspringhoek 160
7546CL ENSCHEDE

'' Soms gebeuren dingen met een reden "

Het gezicht achter Uniekje

Ik ben Marjolein, ik ben de oprichter van Uniekje!
Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn zoon Luca in Enschede. In ons huis heb ik een eigen ruimte waar ik alle sieraden maak en verzend. Als klein meisje ben ik al begonnen met het maken van sieraden. In 2012 werd ik ziek en kreeg ik de diagnose fibromyalgie (pijn in spieren).
Juist omdat ik fibromyalgie kreeg, heb ik mijn hobby voor sieraden maken weer opgepakt en ben ik in 2018 eindelijk met mijn bedrijf Uniekje begonnen. Ik run Uniekje nog steeds in mijn eentje, maar ik krijg regelmatig hulp van mijn man, vrienden en familie.

Handgemaakt met liefde

Gegraveerde sieraden

Sinds het begin van Uniekje maak ik al gepersonaliseerde sieraden. Dit deed ik met speciale stempels voor RVS. Elke letter stempelde ik met de hand in elk sieraad. Ik vind het bijzonder om betekenisvolle sieraden te maken en wilde me hier ook in specialiseren. Daarom heb ik in 2021 een lasergraveermachine aangeschaft zodat jij meer mogelijkheden krijgt om jouw unieke sieraad te laten maken! Naast naam en initialen sieraden kun je bijvoorbeeld ook sieraden met een vingerafdruk of een stukje handgeschreven tekst laten graveren.

Mijn liefde voor

Stainless Steel (RVS)

Ik heb met alle mogelijke materialen gewerkt zoals sterling zilver, edelstenen en goedkopere materialen. Uiteindelijk heb ik besloten om alleen met stainless steel (RVS) te werken. Dat betekend dat alle sieraden van hoge kwaliteit zijn en heel lang meegaan. RVS is duurzaam, hypoallergeen en verkleurd niet.

Heb je gevoelige oren?
Dan kun je alle oorbellen van Uniekje veilig dragen!

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein