Cadeaus voor hem

Het vinden van een cadeau kan soms best een uitdaging zijn. Bij Uniekje hebben wij diverse sieraden en sleutelhangers die een perfect cadeau kunnen zijn voor hem!

Gegraveerde armbanden

Wij zijn verliefd op onze lederen armbanden. Wat dat betreft is dit toch wel 1 van onze favorieten! Wat onze leren armbanden uniek maakt is dat het vlechtwerk veel fijner is. Je kan kiezen uit de kleuren zwart en bruin.

Graveer deze armband met namen, initialen of een stukje tekst. Op het kleinste deel van het slotje kan je ook nog een symbool zoals een hartje laten graveren. Dit mag, dus dat hoeft niet.

Daarnaast hebben wij ook een toffe stainless steel armband die je kan laten graveren met een vingerafdruk en een naam.

Gegraveerde kralen armbanden

Bij Uniekje vind je diverse kralenarmbanden van natuursteen die je kan laten graveren met initialen of namen. Dit is afhankelijk van het design. Je kan kiezen uit verschillende maten en iedere armband maken wij met de hand in ons eigen atelier.

Wij bieden altijd de service aan om de armband op maat te maken, mocht de maat toch niet goed zijn. Er zitten geen kosten aan verbonden, alleen de verzendkosten om de armband terug te sturen naar ons. Mocht je gebruik willen maken van deze service, neem dan eerst contact op.

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein

Natuursteen kralen armbanden

Toch liever een sieraad voor hem die niet gegraveerd is? Wij hebben een prachtige collectie met kralenarmbanden gemaakt van natuursteen. Kies bijvoorbeeld uit labradoriet, lavasteen of tijgeroog.

Sleutelhangers

Heeft hij al genoeg sieraden? Dan is een sleutelhanger een perfect cadeau! Laat een foto graveren of initialen of namen op een sleutelhanger.

Al onze sleutelhangers zijn gemaakt van stainless steel.