Op werkdagen voor 12:00 besteld, vandaag verzonden!


Klik HIER om te kijken naar welke landen bestellingen worden verzonden.


 Verzendkosten:
• Nederland: €3,95 (met traceerinformatie)
• Europa: €4,95 (met traceerinformatie)
Gratis verzending boven €50 (NL&BE)

Standaard verzending overige landen (zonder traceerinformatie):
 Canada€3,95
 Verenigde Staten: €4,50

Verzend upgrades met traceerinformatie:
• Canada€8,95
• Verenigde Staten: €8,95De verwachte Levertijden na verzending:

• Nederland: 1-2 werkdagen
• België: 1 tot 3 weken
 Duitsland: 1 tot 3 weken
 Andere Europese landen2 tot 3 weken
• Canada & VS: 2 tot 4 weken

Let op: Dit zijn verwachte levertijden. Helaas kan het altijd gebeuren dat je bestelling wordt vertraagd door omstandigheden die Uniekje niet in de hand heeft. 

Het gezicht achter Uniekje

'' Soms gebeuren dingen met een reden "

Hoi! Ik ben Marjolein, de oprichtster van Uniekje.
Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn zoon Luca in Enschede. Als klein meisje vond ik het al geweldig om sieraden te maken, maar na verloop van tijd ben ik deze hobby uit het oog verloren. In 2012 werd ik ziek en kreeg ik de diagnose fibromyalgie (pijn in spieren). Juist omdat ik fibromyalgie kreeg, heb ik mijn hobby voor sieraden maken weer opgepakt en ben ik in 2018 mijn bedrijf Uniekje begonnen! Als ik nooit fibromyalgie had gekregen, had ik voor 99% zeker niet mijn hart gevolgd en was ik nooit op dit pad beland waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Wat een achtbaan, in 9 maanden tijd zijn wij 2 keer verhuisd. Wij werken nu met z'n 4tjes samen om super veel mensen blij te maken met onze unieke sieraden!

Handgemaakt met liefde

Gegraveerde sieraden

Sinds het begin van Uniekje maak ik al gepersonaliseerde sieraden. Dit deed ik met speciale stempels voor RVS. Elke letter stempelde ik met de hand in elk sieraad. Ik vind het bijzonder om betekenisvolle sieraden te maken en wilde me hier ook in specialiseren. Daarom heb ik in 2021 een lasergraveermachine aangeschaft zodat jij meer mogelijkheden krijgt om jouw unieke sieraad te laten maken! Naast naam en initialen sieraden kun je bijvoorbeeld ook sieraden met een vingerafdruk of een stukje handgeschreven tekst laten graveren.

Mijn liefde voor

Stainless Steel (RVS)

Ik heb met alle mogelijke materialen gewerkt zoals sterling zilver, edelstenen en goedkopere materialen. Uiteindelijk heb ik besloten om alleen met stainless steel (RVS) te werken. Dat betekend dat alle sieraden van hoge kwaliteit zijn en heel lang meegaan. RVS is duurzaam, hypoallergeen en verkleurd niet.

Heb je gevoelige oren?
Dan kun je alle oorbellen van Uniekje veilig dragen!

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein