Voor 13:00 besteld (ma t/m vr) = dezelfde dag verzonden!


Klik HIER om te kijken naar welke landen bestellingen worden verzonden.


Verzendkosten:
• Nederland (brievenbuspakje met traceerinformatie) 
PostNL €3,95


• Europa: €5,95 (met traceerinformatie)
Gratis verzending boven €50 (NL&BE)

• Canada€6,95
• Verenigde Staten: €6,95De verwachte Levertijden na verzending:

• Nederland: 1-2 werkdagen
• België: 1 tot 3 weken
 Duitsland: 1 tot 3 weken
 Andere Europese landen2 tot 3 weken
• Canada & VS: 2 tot 4 weken

Let op: Dit zijn verwachte levertijden. Helaas kan het altijd gebeuren dat je bestelling wordt vertraagd door omstandigheden die Uniekje niet in de hand heeft. 

'' Soms gebeuren dingen met een reden "

Ik ben Marjolein, 31 jaar en ik ben de eigenaresse van Uniekje. Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn 5 jarig zoontje Luca. Zeg je creatief, dan zeg je: Marjolein.

Ik vindt het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. In 2012 werd ik ziek en kreeg ik uiteindelijk na lang zoeken, de diagnose fibromyalgie (pijn in spieren).

Ik kwam ziek thuis te zitten en ik zocht een hobby in deze donkere periode in mijn leven. Ik heb T-shirts geverfd en geleerd om met een naaimachine om te gaan. Maar je raad het al, ik ben ook sieraden gaan maken. Dit vond ik zo enorm leuk en ik begon mij er maar meer en meer in te verdiepen in technieken en materialen. Na mijn revalidatie besloot ik dat dit is wat ik wil; een eigen sieraden webshop starten.

Juist omdat ik fibromyalgie kreeg, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Als ik nooit fibromyalgie had gekregen, had ik voor 99% zeker nooit mijn eigen bedrijf gestart en was ik nooit op dit pad beland waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

Meet team Uniekje

Wie zijn wij?

Ik (Marjolein) heb Uniekje opgericht in 2018. Inmiddels bestaan wij uit een (familie) team van 4 mensen. Samen met mijn schoonmoeder Anke, haar zusje Karin en Esmee maken wij al jouw sieraden met liefde en aandacht.

Onze kracht is dat wij een familiebedrijf zijn en dat wij als geen ander weten hoe belangrijk familie en vrienden kunnen zijn. Het is fijn om familie en vrienden om je heen te hebben. Wij maken dit mogelijk met onze gegraveerde sieraden zodat jij altijd je dierbaren bij je kan dragen. Of het nou gaat om je (klein)kinderen die je graag bij je wilt dragen in de vorm van een geboortebloem sieraad of bijvoorbeeld een sieraad met een vingerafdruk van een geliefde die is overleden.

Daarnaast hebben wij ook een prachtige collectie met stainless steel sieraden om je look helemaal compleet te maken.


Wij zijn gevestigd in Enschede in het prachtige gebouw Spinnerij Oosterveld. Als je enorm benieuwd bent naar ons atelier en je woont in de buurt, kan je jouw webshop bestelling bij ons afhalen!

Maak je sieraad perfect

Bij ieder uniek persoon, past een uniek sieraad. Daarom kan je bij onze gegraveerde sieraden kiezen uit 2 stijlen kettingen, en 3 verschillende lengtes. Daarnaast kan je ook kiezen uit meerdere lettertypes en designs. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere geboortebloem sieraden,
vingerafdruk sieraden en handgeschreven tekst sieraden. Heb je nou een sieraad gezien, maar wil je het net wat anders hebben?
Vaak zijn er veel mogelijkheden om je sieraad nog unieker te maken omdat wij een deel van onze sieraden met de hand maken. Neem dan contact met ons op!

Kwaliteit & duurzaam

Onze liefde voor stainless steel

Wij kunnen niet uit gepraat raken over stainless steel. Kwaliteit en duurzaamheid is enorm belangrijk voor ons. Wij willen een sieraad voor jou maken dat lang mooi blijft waar je jaren plezier van kunt hebben. En wat nog een fijn voordeel is dat stainless steel hypoallergeen is en niet verkleurd. Wat wel zo prettig is dat als jij gevoelige oren of een gevoelige huid hebt, dat jij onze sieraden gewoon kunt dragen! Wat ons betreft is er geen mooier materiaal dan stainless steel is omdat het betaalbaar, kwalitatief en duurzaam is.

Onze geschiedenis

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein