10 ideeën wat je kan laten graveren

10 ideeën wat je kan laten graveren

Graveren is een prachtige manier om een speciale betekenis toe te voegen aan sieraden. Of het nu gaat om een ketting, armband of enkelbandje, een gegraveerd sieraad zal een blijvende herinnering zijn. Hier zijn 10 ideeën wat je kan laten graveren op sieraden:

Geboortebloemen
Laat de geboortebloemen graveren van belangrijke mensen in je leven. Kies uit een prachtige ketting met een geboortebloem boeket die wij zelf voor je samenstellen. Of kies voor een armbandje met 1 geboortebloem.
Bekijk hier onze geboortebloem sieraden

Initialen
Het graveren van initialen is altijd een goede keuze. Het kunnen je eigen initialen zijn, maar ook die van je geliefden zoals je (klein)kinderen. Laat bijvoorbeeld een armband graveren met maximaal 4 initialen zodat je altijd je geliefden bij je kan dragen. Bekijk hier onze sieraden met initialen.

Namen
Je kan ook namen laten graveren op een ketting of armband. 
De opties zijn eindeloos, van het graveren van je eigen naam tot die van een geliefde, een partner, kinderen, ouders of zelfs huisdieren.
Bekijk hier onze sieraden met namen

Handgeschreven tekst
Laat een notitie, een stukje uit een brief of een speciale tekst graveren die voor jou veel betekent. Het kan een mooie manier zijn om zo altijd je geliefde bij je te dragen. Een leuke tip is om meerdere geliefden een woord of hartje te laten schrijven en deze samen te laten voegen en te laten graveren op een ketting of een armband. Bekijk hier onze sieraden met handgeschreven tekst.

Vingerafdruk
Een vingerafdruk graveren kan een heel persoonlijke en unieke touch toevoegen aan een sieraad. Zo kan jij altijd je dierbaren bij je dragen zoals je kinderen of een overleden geliefde. 

Coördinaten
Laat de coördinaten graveren van een speciale plek, zoals de locatie waar je bent opgegroeid, je favoriete vakantiebestemming of de plek waar jij je geliefde hebt ontmoet.

Belangrijke Data
Denk aan datums die voor jou van betekenis zijn, zoals een trouwdatum, de geboorte van je kind(eren), een jubileum of een andere belangrijke gebeurtenis.

Een Quote
Kies een citaat of een zin die belangrijk voor je is. Het kan een bron van inspiratie zijn of een herinnering aan iets dat je kracht geeft.

Poot-, hand- of voetafdruk
Denk hierbij aan de pootafdruk van je geliefde huisdier of aan de eerste hand- en voetafdrukjes van je kindje. Zo draag jij altijd een blijvende herinnering bij je.
Bekijk hier onze sieraden met afdrukken.

Tekening
Naast een stukje handgeschreven tekst kunnen wij ook een tekening graveren. Dit kan bijvoorbeeld een tekening zijn van je kind die je wil laten vereeuwigen in een sieraad. Belangrijk is wel dat de lijnen donker van kleur zijn. Bekijk hier onze sieraden met handgeschreven tekst.


De mogelijkheden zijn eindeloos wat je kunt graveren. Heb jij een idee wat je laten graveren maar kan je dit niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Benieuwd naar onze gegraveerde sieraden gemaakt van stainless steel? Bekijk dan al onze gegraveerde sieraden hieronder:

Bekijk onze gegraveerde sieraden: