Je vind bij Uniekje alleen sieraden die gemaakt zijn van stainless steel.
Stainless steel sieraden staan erom bekend dat ze niet verkleuren. Het is een mooi en duurzaam materiaal wat erg lang mee gaat! Stainless steel sieraden kunnen op den duur wel donkerder worden, maar als je de volgende stappen volgt zal je heel lang van je sieraden genieten.  

Behandel je sieraden met liefde en volg deze tips: 

  • Draag geen sieraden tijdens het schoonmaken, sporten, slapen of zwemmen. Douchen kan met je sieraad maar pas op met je handdoek omdat je sieraad achter je handdoek kan blijven haken en daardoor kapot zou kunnen gaan.
  • Vermijd bodylotion en parfum. Natuurlijk kun wel bodylotion en parfum gebruiken maar spray je favoriete parfum niet rechtstreeks op je sieraad maar op je huid. Vooral parfum kan vlekken veroorzaken op je sieraad!
  • Bewaar je sieraden op een droge donkere plek. Bewaar je sieraden bijvoorbeeld in een sieraden doosje.
  • Mocht je je sieraden niet dragen is het verstandig deze met de sluiting dicht te bewaren zodat ze minder snel in de war raken.

Opmerking: Alhoewel je prima met stainless steel sieraden kan douchen raadt Uniekje het af of met je sieraden te gaan zwemmen! Vaak zit er chloor in een zwembad en helaas kan chloor je sieraden aantasten waardoor het toch kan gaan verkleuren/roesten. Niet doen dus! Je sieraad zal je dankbaar zijn :)

Veel draagplezier!
Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op via Info@uniekje.nl of je vindt Uniekje op instagram @Uniekje_jewelry

Het gezicht achter Uniekje

'' Soms gebeuren dingen met een reden "

Hoi! Ik ben Marjolein, de oprichtster van Uniekje.
Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn zoon Luca in Enschede. Als klein meisje vond ik het al geweldig om sieraden te maken, maar na verloop van tijd ben ik deze hobby uit het oog verloren. In 2012 werd ik ziek en kreeg ik de diagnose fibromyalgie (pijn in spieren). Juist omdat ik fibromyalgie kreeg, heb ik mijn hobby voor sieraden maken weer opgepakt en ben ik in 2018 mijn bedrijf Uniekje begonnen! Als ik nooit fibromyalgie had gekregen, had ik voor 99% zeker niet mijn hart gevolgd en was ik nooit op dit pad beland waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Sinds een paar maanden zijn wij verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte en vind je naast mij, nu ook mijn schoonmoeder (Anke) bij Uniekje. We hopen super veel mensen blij te maken met onze Unieke sieraden!

Handgemaakt met liefde

Gegraveerde sieraden

Sinds het begin van Uniekje maak ik al gepersonaliseerde sieraden. Dit deed ik met speciale stempels voor RVS. Elke letter stempelde ik met de hand in elk sieraad. Ik vind het bijzonder om betekenisvolle sieraden te maken en wilde me hier ook in specialiseren. Daarom heb ik in 2021 een lasergraveermachine aangeschaft zodat jij meer mogelijkheden krijgt om jouw unieke sieraad te laten maken! Naast naam en initialen sieraden kun je bijvoorbeeld ook sieraden met een vingerafdruk of een stukje handgeschreven tekst laten graveren.

Mijn liefde voor

Stainless Steel (RVS)

Ik heb met alle mogelijke materialen gewerkt zoals sterling zilver, edelstenen en goedkopere materialen. Uiteindelijk heb ik besloten om alleen met stainless steel (RVS) te werken. Dat betekend dat alle sieraden van hoge kwaliteit zijn en heel lang meegaan. RVS is duurzaam, hypoallergeen en verkleurd niet.

Heb je gevoelige oren?
Dan kun je alle oorbellen van Uniekje veilig dragen!

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein