Bij Uniekje vind je gepersonaliseerde cadeaus voor mama, oma, zus of een vriendin! Geef een ketting met meerdere geboortebloemen cadeau, een sleutelhanger met de initialen van haar geliefden of laat een sieraden graveren met een stukje handgeschreven tekst. Een persoonlijker cadeau is er niet wat ons betreft.

Geboortebloem sieraden

De trend van nu: Geboortebloem sieraden. Geef mama, oma of een vriendin een geboortebloem sieraad cadeau! Kies uit een ketting een armband of een sleutelhanger met maximaal 3 staafjes. Je kan bij bepaalde design tot wel 4 geboortebloemen toevoegen. Gemaakt van stainless steel in ons eigen atelier en verkrijgbaar in goud en zilver.

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein

KETTINGEN MET INITIALEN OF NAMEN

Is een sieraad met geboortebloemen niet wat voor haar? Wat dacht je van een kettingen gegraveerd met initialen. Draag altijd de initialen of namen van je geliefden met je mee. Hieronder heeft Uniekje een aantal kettingen met initialen geselecteerd welke een perfect cadeau zijn. Mocht je speciale wensen hebben kan je altijd contact opnemen!