Persoonlijke service staat op nummer 1!
Naast dat Uniekje kwaliteit super belangrijk vindt, vinden wij het nog belangrijker dat jij tevreden bent met je sieraden!
Je hebt 6 maanden garantie op alle sieraden na je aankoopdatum. Het gaat dan om sieraden die stuk gegaan zijn en gerepareerd moeten worden en/of er toch wat mis is met de kwaliteit. 

Iedere bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om de kans zo klein mogelijk te maken dat deze beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt. Helaas kan het wel eens gebeuren dat er iets mis gaat en je aankoop toch beschadigd bij je wordt bezorgd. In dat geval neem dan zo snel mogelijk contact op en mail naar: info@uniekje.nl

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij Uniekje hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal Uniekje kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. De garantie valt niet onder normale slijtage aan de sieraden door het dragen van de sieraden of sieraden waarmee is gezwommen in chloor zwembaden. Je garantie vervalt ook zodra je jouw sieraad door een externe partij laat repareren en hierbij iets mis is gegaan. 


Heb je klachten?
Het kan altijd gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
Als je klachten hebt laat dat dan vooral weten en mail naar: info@uniekje.nl

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Het gezicht achter Uniekje

'' Soms gebeuren dingen met een reden "

Hoi! Ik ben Marjolein, de oprichtster van Uniekje.
Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn zoon Luca in Enschede. Als klein meisje vond ik het al geweldig om sieraden te maken, maar na verloop van tijd ben ik deze hobby uit het oog verloren. In 2012 werd ik ziek en kreeg ik de diagnose fibromyalgie (pijn in spieren). Juist omdat ik fibromyalgie kreeg, heb ik mijn hobby voor sieraden maken weer opgepakt en ben ik in 2018 mijn bedrijf Uniekje begonnen! Als ik nooit fibromyalgie had gekregen, had ik voor 99% zeker niet mijn hart gevolgd en was ik nooit op dit pad beland waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Wat een achtbaan, in 9 maanden tijd zijn wij 2 keer verhuisd. Wij werken nu met z'n 4tjes samen om super veel mensen blij te maken met onze unieke sieraden!

Handgemaakt met liefde

Gegraveerde sieraden

Sinds het begin van Uniekje maak ik al gepersonaliseerde sieraden. Dit deed ik met speciale stempels voor RVS. Elke letter stempelde ik met de hand in elk sieraad. Ik vind het bijzonder om betekenisvolle sieraden te maken en wilde me hier ook in specialiseren. Daarom heb ik in 2021 een lasergraveermachine aangeschaft zodat jij meer mogelijkheden krijgt om jouw unieke sieraad te laten maken! Naast naam en initialen sieraden kun je bijvoorbeeld ook sieraden met een vingerafdruk of een stukje handgeschreven tekst laten graveren.

Mijn liefde voor

Stainless Steel (RVS)

Ik heb met alle mogelijke materialen gewerkt zoals sterling zilver, edelstenen en goedkopere materialen. Uiteindelijk heb ik besloten om alleen met stainless steel (RVS) te werken. Dat betekend dat alle sieraden van hoge kwaliteit zijn en heel lang meegaan. RVS is duurzaam, hypoallergeen en verkleurd niet.

Heb je gevoelige oren?
Dan kun je alle oorbellen van Uniekje veilig dragen!

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein