Vaderdag cadeaus

Soms is het belangrijk om de mannen waar je van houdt eens extra in het zonnetje te zetten. Op een dag als Vaderdag is dit extra speciaal. Verwen papa niet alleen met een ontbijt op bed of een tekening van de kinderen - geef hem een cadeau van Uniekje. Onze persoonlijke sieraden voor heren zijn een moderne en liefdevolle manier om te laten zien hoeveel hij voor je betekent.

Gegraveerde heren armbanden van leer en stainless steel

Wij vinden dat mannen tegenwoordig echt sieraden mogen dragen! Wij hebben een prachtige collectie met gegraveerde herenarmbanden. Wat onze leren armbanden uniek maakt is dat het vlechtwerk veel fijner is. Je kan kiezen uit de kleuren zwart en bruin.

Graveer onze herenarmbanden met namen, initialen, een vingerafdruk of een stukje tekst. Je hebt veel mogelijkheden om je Vaderdag cadeau helemaal naar wens te personaliseren.

Kralenarmbanden voor heren met initialen of namen

Bij Uniekje vind je diverse kralenarmbanden van natuursteen die je kan laten graveren met initialen of namen. Dit is afhankelijk van het design. Je kan kiezen uit verschillende maten en iedere armband maken wij met de hand in ons eigen atelier. Personaliseer onze kralenarmbanden met maximaal 4 initialen of namen.

Wij bieden altijd de service aan om de armband op maat te maken, mocht de maat toch niet goed zijn. Er zitten geen kosten aan verbonden, alleen de verzendkosten om de armband terug te sturen naar ons. Mocht je gebruik willen maken van deze service, neem dan eerst contact op.

Persoonlijke sleutelhangers

Heeft papa of opa al genoeg sieraden of houdt hij toch niet zo van sieraden? Dan is een sleutelhanger een perfect cadeau! Laat een eigen tekst, initialen of namen graveren op een sleutelhanger.

Al onze sleutelhangers zijn gemaakt van stainless steel.

Persoonlijke service

Ik vind het super belangrijk dat jij blij bent met je ervaring met Uniekje! Op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact op.
Liefs, Marjolein