De leukste sieraden voor

Moederdag

Moederdag komt er alweer bijna aan! 12 mei is het weer zover.

Bij Uniekje vind je gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag. Van een gegraveerde ketting met geboortebloemen, een armband met initialen tot een sleutelhanger met eigen tekst naar keuze. Wij hebben het perfecte sieraad voor Moederdag voor mama of oma.

Voor de allerliefste moeder

Wij maken jouw Moederdag onvergetelijk met onze persoonlijke sieraden gemaakt van stainless steel.

Moederdag sieraden

Zoek je naar een uniek Moederdag cadeau dat haar hart zal veroveren? Ontdek onze prachtige collectie gegraveerde stainless steel sieraden! Wij maken sieraden die perfect zijn voor Moederdag. Geef haar een betekenisvol geschenk voor Moederdag dat ze voor altijd zal koesteren.

Origineel Moederdag cadeau

Wil je dit jaar uitpakken met Moederdag? Verras dan je moeder met een uniek sieraad van Uniekje! Is mama dol op bloemen? Wij maken met liefde een geboortebloem boeket met alle (klein)kinderen en graveren deze vervolgens op een ketting of armband. Als ze niet van bloemen houdt is wellicht onze geboortesteen armband een geweldig cadeau voor Moederdag. Wij hebben prachtige bedel armbanden tot 5 namen of initialen met een geboortesteen. Daarnaast hebben wij ook nog sieraden voor Moederdag met initialen of namen. Is je budget niet zo hoog? Dan hebben wij ook nog een selectie met sieraden met hartjes zodat je haar je liefde voor haar kunt laten zien.

Gegraveerde sieraden voor jouw moeder

Onze gegraveerde sieraden zijn natuurlijk het perfecte persoonlijke cadeau voor Moederdag. Wij hebben gegraveerde armbanden en kettingen voor jouw moeder. Wij hebben sieraden met initialen, namen, handgeschreven tekst, geboortebloemen, geboortestenen. Is een sieraad niet wat voor haar? Wij hebben ook een hele mooie collectie met sleutelhangers! Je vindt bij Uniekje zeker een mooi cadeau voor Moederdag. Bestel nu en laat haar stralen met een cadeau dat net zo speciaal is als zijzelf. Bestel op maandag t/m vrijdag voor 13:00 en wij verzenden jouw persoonlijke cadeau voor Moederdag nog dezelfde dag.

Wij pakken je Moederdag cadeau graag voor je in!

Bij Uniekje bieden wij een inpak service aan voor een kleine vergoeding waarbij wij het cadeau voor mama of oma gelijk inpakken. Kies uit meerdere inpakpapiertjes met bijvoorbeeld hartjes of een marmer patroon.